SZERETNÉL JELENTKEZNI A 2018. MÁRCIUSBAN INDULÓ TAVASZI KÉPZÉSÜNKRE?     Töltsd ki a jelentkezési lapot!

 

UGEF - ÚJ GENERÁCIÓS ESKÜVŐI FOTOGRÁFUS KÉPZÉS 2018

 
UGEF-eskuvo-fotos-kepzesA több éve alapított, töretlen népszerűségnek örvendő, művészi színvonalú UGEF (Új Generációs Esküvői Fotográfus) jelenleg az egyetlen tematikus esküvő fotós képzés hazánkban. A több hónapig tartó moduláris képzés 16 tantárgy ismereteinek elsajátításából áll és személyes konzultációkra, gyakorlati foglakozásokra és otthoni feladatmegoldásokra épül. A képzési tematika főként a kreatív és fotozsurnaliszta jellegű esküvői fotók elkészítésére valamint az utómunka módszerekre fókuszál, de tartalmazza a sikeres esküvőfotós karrier megalapozásához szükséges speciális gazdasági, marketing és jogi ismereteket is. A modulokat fotók beadásával, valamint szóbeli és írásbeli tesztfeladatok megoldásával lehet teljesíteni. Az oktatási napokat egymást követő vasárnaponként tartjuk, összesen 10 alkalommal. A hallgatók délelőtt elméleti, délután gyakorlati órákon vesznek részt, ahol az oktatók instrukciói alapján profi menyasszony és vőlegény modelleket valamint valódi párokat fotóznak. Az oktatók nemzetközileg elismert, prémium esküvői fotográfusok és szakemberek. Az oktatási napok között is folyamatos az online kapcsolattartás az ismeretek megosztásától a konzultáción át a házi feladatok kiértékeléséig.

KIKET VÁRUNK ÉS MILYEN ELŐKÉPZETTSÉGRE, FELSZERELÉSRE VAN SZÜKSÉG?
 
Célszerű tisztában lenni az alapokkal, mert a képzésen azt feltételezzük, hogy ezekkel a hallgatók már rendelkeznek - a tananyag a fotográfiai alapismeretekre épül. A képzésre tehát olyan alapképzettséggel rendelkező fotósok jelentkezését várjuk, akik kimondottan esküvőfotózás felé kívánnak tovább lépni és szeretnék tovább fejleszteni tudásukat azáltal, hogy tapasztalt és ismert fotósoktól a gyakorlatban sajátíthatják el az esküvő fotós ismereteket.
 
UGEF-fotos-iskolaMIBEN MÁS EZ A KÉPZÉS, MINT A HAGYOMÁNYOS TANFOLYAMOK ÉS ESKÜVŐFOTÓS WORKSHOPOK?
 
Képzésünk nem tartozik a felnőttképzési tv. hatálya alá, mivel nem támogatott képzési forma. Az UGEF egy olyan szabadpiaci képzés, mely a gyakorlati esküvőfotós ismeretek megszerzésére irányuló tematikus képzési program. Hallgatóinknak a fotózásokon lehetőségük van nemzetközileg elismert oktatók mellett kibontakoztatni a tehetségüket és a való életben használható gyakorlati fotós ismeretekre, műhelytitkokra szert tenni, melyeket későbbi munkáik során sikerrel kamatoztathatnak. Nálunk a cél a fejlődés és a magas szintű ismeretek elsajátítása. A legjobbaknak pedig lehetőségük van valódi esküvőkön is további gyakorlatot szerezni az oktatóink mellett fotós asszisztensként.
 
MI A TANFOLYAM ELVÉGZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES MINIMÁLIS TECHNIKA?
  • DSLR (tükörreflexes) vagy MILC (mirrorless) fényképezőgép
  • alap (50mm) + nagylátószögű (24mm), vagy alap zoom (pl. 24-70) objektív
  • vaku

 

MIT JELENT AZ, HOGY "GYAKORLATORIENTÁLT" KÉPZÉS?

eskuvo-fotos-suli

A fotózási gyakorlatok összeállításánál fontos hangsúlyt kapott, hogy hallgatóink különböző fényviszonyok, változatos körülmények között tudjanak gyakorolni a modell párokkal, hogy a valódi esküvőkön ne kerülhessenek váratlan helyzetekbe. A gyakorlatokon ezért olyan gyönyörű külső helyszíneken fotózzák a hallgatók a modelleket mint a Budai Vár történelmi utcáin, a Városligetben, a Váci utca nyüzsgő forgatagában, továbbá a romantikus Zsámbéki templomromnál és az Alcsúti Arborétumban. A tananyagban szerepel vízpart is, vannak fotós gyakorlatok a Kopaszi Gáton, a Lánchíd-Dunapart mellett és a Törökbálinti tó környékén. A gyakorlati képzés részét képezik a beltéri fotózási helyszínek is, mint a Duna Palota gyönyörű termei, profin felszerelt műterem, valamint a Zsámbéki Katolikus templom ahol a fotós gyakorlat mellett Márton atya is tart nekünk egy érdekes előadást. Különleges programunk a polgári szertartás gyakorlat, ahol megrendezünk egy teljes esküvői szertartást  ifjú párral, násznéppel és valódi anyakönyvvezetővel - így hallgatóink modellezett körülmények között tudják elsajátítani oktatóink segítségével az esküvői riportfotózás műhelytitkait. A gyakorlatokon készített fotókból rendszeresen tartunk háziversenyeket, melynek fődíja nyilvános publikáció, magazinmegjelenés.

FELVÉTELI BESZÉLGETÉS, BEIRATKOZÁS
 
A következő UGEF  tanfolyam 2018. március 4.-én indul a Duna Palotában (Budapest V.ker., Zrínyi u. 5.). A Duna Palota a központunk, ahol az elméleti előadásokat tartjuk. Az UGEF képzésre felvételi vizsga nincs, csupán szintfelmérő felvételi beszélgetés, ahol az általános fotográfiai tájékozottságodra vagyunk kíváncsiak. Az oktatási napokat vasárnaponként 10.00 - 18.00 között, összesen tíz alkalommal tartjuk, hét közben interaktív otthoni feladatmegoldással.
 
A KÉPZÉS DÍJA
 
A képzés teljes díja 193.000.- Ft
  
 * Az oldalon szereplő fotókat Duba Diána hallgatónk készítette.
 
 

SZERETNÉL JELENTKEZNI A 2018. MÁRCIUSBAN INDULÓ TAVASZI KÉPZÉSÜNKRE?     Töltsd ki a jelentkezési lapot!

 

eskuvo-fotos-kepzes-group
 

SZERETNÉL JELENTKEZNI A 2018. MÁRCIUSBAN INDULÓ TAVASZI KÉPZÉSÜNKRE?     Töltsd ki a jelentkezési lapot!