Sikeresen záróvizsgáztak az UGEF 2017 tavaszi fotósaink!

A Visegrádi Palotában és az Esztergomi Bazilikánál reneszánsz udvarhölgyeket fotóztunk. Az ún. conceptual art fotózás rejtelmeibe Dr. Haraszti Judit oktatónk vezette be az UGEF hallgatókat.

A 2016 őszi képzés hallgatóival két fotózás között összeálltunk egy csoportképre :-)

Hosszú Zoltán photoshop UGEF oktatónk teltházas előadást tartott a PhotoExpon.

Hallgatóink Schram András fotós oktatónkkal a Budai Várban fotóztak (Werkfotók).

 Az Esküvő Trend Magazin háziversenyünk győztes fotójának magazinmegjelenést biztosít

Leendő hallgatóink gyakran érdeklődnek, hogy miből áll egy gyakorlati foglalkozás az UGEF-en?

Szeptembertől új formában indul az új UGEF képzés. Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Június elején négy napos glamour & akt fotós alkotótábort szervezünk a festői Krk szigeten Jung Zseni fotóművésszel. A sztármodellek Larion Zoé és Müller Attila lesznek, akikkel szóló és páros akt fotókat is fogunk készíteni.

Az immár hagyományteremtő Workshop Adria projekten belül idén nyáron két workshopot is szervezünk Krk szigetre. Egyik a tavaly nagy sikert aratott fotós workshop idei kiadása Divat & Portré címmel, melyben - ahogyan a nevéből is kiderül - az oktatók nagyobb hangsúlyt fektetnek a portré gyakorlatokra. 

November 8.-án Alsópetényben, a Prónay kastély nyílt napján bemutató esküvői szertartást rendezünk, melyen bárki részt vehet. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Esküvő & Divat workshopunknak a gyönyörű és hangulatos Krk sziget adott otthont. A négy napos program alatt Varga Csaba és Katona Tamás fotográfus oktatók közreműködésével különböző csodás helyszíneken fotózhatták a workshopon résztvevők profi modelljeinket, Mochnás Emesét és Makk Andreát.

Elfogadta oktatói felkérésünket Fekete Csaba "Nászriporter". Csaba az egyik legismertebb hazai esküvői fotográfus, sokan találkozhattak vele számos workshopjai egyikén, vagy a népszerű TEF programján. A 2014. augusztus 31. -én induló őszi képzésünkön őt is oktatóink között tisztelhetjük.

Csaba adatlapja 

Tanulóink a hétvégén a műfaj egyik legismertebb hazai képviselőjétől, Jung Zsenitől sajátíthatták el a glamour fotózás alapjait. A híres fotóművész a hangulatos Balatonalmádi napfényműtermében látta vendégül kis csapatunkat.

Múlt vasánap Schram András oktatónktól tanulhattak hallgatóink. Délelőtt elméleti foglalkozáson, délután pedig gyakolati fotózáson nyerhettek betekintést a világ egyik élvonalbeli esküvői fotósának műhelytitkaiba.

Saját szervezésű, különleges esküvőt tartottunk Visegrádon, ahol a násznépet valódi jegyespárok alkották. Az eseményen nem csak fotósaink tanulhattak, hanem a párok is hasznos tudnivalókkal gyarapodhattak.

A 2014-es tavaszi képzésre a felvételi és a beiratkozás  február 9.-én 9.00-tól lesz a MediLearn Akadámián (1052 Budapest, Kristóf tér 6.). Kérjük mindenki hozza magával a legmagasabb iskolai végzettségét igazoló okmányait és személyi igazolványát is!

Hallgatóink lehetőséget kaptak a bemutatkozásra a 2014 -es Esküvő Kiállításon a Kongresszusi Központban.

Interjú sorozatunkban hallgatóink és tanáraink mondják el véleményüket a képzésről. Mai videónkban Wágner Csapó József hallgatónkkal készített interjúnkat nézhetitek meg.

 A nagy sikerre való tekintettel, 2014 februárban indul a második évfolyamunk.

Szeptemberben elindult az első szemeszter és már túl vagyunk az első modulzárón is!

Hallgatóink legjobb munkái a Magyar Esküvő Magazinban is megjelennek.

Hurrá!!! Elindult a jelentkezés Magyarország első speciális esküvői fotográfus képzésére, melynek külön hangsúlyt ad, hogy a Szegedi Tudományegyetem állt mögénk, így a képzés valódi rangot kap a szakmában!

 

SZERETNÉL JELENTKEZNI A 2018. MÁRCIUSBAN INDULÓ TAVASZI KÉPZÉSÜNKRE?     Töltsd ki a jelentkezési lapot!