Gyakorlati KÉPZÉS

kreatív gyakorlatok modellekkel

Új Generációs Esküvői Fotográfus (gyakorlatorientált képzés haladóknak)

Képzési programunkban nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tananyag gyakorlati megvalósítására. A tapasztalt esküvőfotósok jól tudják, hogy egy esküvő sűrű programjában nem igazán van ideje a fotósnak koncepciókat gyártani, illetve gyakran az előre tervezett fotózás menetét is módosítani kell az esküvő egyéb eseményei miatt. Esküvő fotósként erre nem csak fel kell készülnünk, de el is kell tudnunk fogadni, hogy egy esküvő állandó készenlétet, éber állapotot kíván. Mi, akik egy ilyen fontos esemény pillanatait örökítjük meg, nem engedhetjük, hogy a figyelmünk akár egy percre is lankadjon vagy kreativitásunk cserbenhagyjon. Akár ismert környezetben akár egy új kulturális közegben otthonosan kell mozognunk, határozott elképzeléssel kell tudnunk az eseményeket dokumentálni vagy a párt instruálni.

Gyakorlatorientált képzésünk során igyekszünk az esküvői fotózás minden típusát bemutatni, a riportfotózástól, a tárgyfotózáson és a természetfotózáson át a portréfotózásig. Gyakorlati tanóráinkon modellekkel és reprodukált szituációkkal mutatjuk be egy esküvő legfontosabb pillanatait. Ugyanakkor megosztjuk a hallgatókkal műhelytitkainkat, tapasztalatainkat. Felhívjuk a figyelmet azokra a váratlan helyzetekre, amikkel egy ilyen fontos esemény fotózásakor találkozhatunk. Eláruljuk azokat a praktikákat, amikkel biztos kézzel és tiszta fejjel tudunk fotózni a legmelegebb helyzetekben is. Lencséinken keresztül mutatjuk be saját látásmódunkat és segítjük hallgatóinkat megtalálni saját fotózási stílusukat. Mindemellett részletezzük egy vállalkozás indításához, üzemeltetéséhez szükséges ismereteket. Bemutatjuk azokat az eszközöket, melyekkel hallgatóink egyedi arculattal, színvonalas, ötletes megjelenéssel prezentálhatják munkáikat, tudásukat.

Programunkban olyan szakemberek képzünk, akik biztos tudással, megbízható technikai felszereléssel, a fotózás alapvető szabályait szem előtt tartva, az aktuális trendeket a maguk stílusára szabva, világszínvonalon képesek bármilyen esemény megörökítésére. Célunk, hogy a félév végén olyan individuális fotósok kerüljenek ki műhelyeinkből, akik kreatív marketing eszközökkel irányítják jól felépített vállalkozásukat és művészi alkotásaikkal emelik a hazai esküvő fotózás nívóját.